Меф Спедишън ООД

Меф Спедишън ООД

Меф Лоджистик ООД е транспортна компания, създадена през 1997 година, с огромен опит в планирането и организирането на превоз на товари, включително товарене, складиране и доставка на определен адрес в уговорения срок. През 2016 година компанията създава нова дъщерна фирма, Меф Спедишън ООД, която се фокусира върху международните спедиторски услуги.

Цялостният успех на компанията се дължи на висококвалифицираните служители, които предлагат услуги на високо ниво. Фирмата непрекъснато инвестира в обучението на персонала си, разбирайки, че опитът, положителният подход и инициативността са от съществено значение за качеството на услугите им.

Мисията на Меф Спедишън ООД е да осигури на своите клиенти най-добрите възможни логистични услуги. Фирмата се стреми да бъде надежден и предпочитан партньор, отговарящ на индивидуалните нужди на клиентите си. Независимо от вида на товара или нуждите на клиента, компанията се стреми да предложи точното транспортно обслужване.

Визията на Меф Спедишън ООД е да предостави бърз и сигурен превоз на стоки и товари, съобразен с изискванията на клиентите и техните партньори. Компанията има собствени хангари и сътрудничи с транспортни фирми и подизпълнители, които подсигуряват различни видове автомобили за превоз на стоки.

Също така, фирмата разполага със складови бази както в Турция, така и в България, които общо разполагат с 4000 м2 площ.

 

Контакти:
Адрес: Пловдив, ул. Петко Каравелов 26, ет. 2, офис 8
Тел: 00359 32 66 06 35
GSM: 00359 887 788 386
Е-mail: office@mefspedition.com
Интернет страница: www.mefspedition.com

Карта:

 

#турция #turkey #българия #bulgaria #групажни превози #комплектни превози #grupazhni prevozi #komplektni prevozi  #логистика #logistika #спедиция #spedicia #внос-износ #vnos-iznos #регулярна групажна линия #reguliarna grupazhna linia .

Loading

Подобни публикации

Leave a Comment