Автосервиз Флексауто

Автосервиз Флексауто

Фирмата е създадена през 2008 г. с основна дейност диагностика и ремонт на леки и лекотоварни автомобили.

Автосервизът извършва диагностика, ремонт и поддръжката на двигатели, ходова част и всички електронни системи вградени в автомобила.
Сервизът разполага с модерна техника, квалифициран и мотивиран персонал, благодарение на което можем да гарантираме на всички клиенти бързина и качество на извършваните услуги на конкурентни цени. При нас ще намерите качествени части и консумативи за вашият автомобил.

Доволният клиент и доверието са основи за дългосрочни взаимоотношения и ние добре знаем това. При нас винаги можете да получите и безплатен професионален съвет. Не забравяйте, изправният автомобил означава сигурност, чиста природа и ниски разходи при експлоатацията му.

Предлагани услуги:

.: Диагностика и ремонт на горивна и запалителна система
.: Диагностика и ремонт на всички видове системи вградени в автомобила
.: Ремонт на стартери и генератори
.: Ремонт на климатици и отоплителни системи
.: Ремонт на ходова част и трансмисия
.: Основни и текущи ремонти на двигатели:
основни и текущи ремонти на двигатели са от съществено значение за поддържането на функционалността и ефективността на всяко превозно средство. Правилната поддръжка на двигателя може да удължи неговия живот и да предотврати по-скъпи проблеми в бъдеще.

.: Монтаж на газови уредби:
монтажът на газови уредби за автомобил е един от най-ефективните начини за пестене на гориво и намаляване на емисиите на вредни газове в околната среда. 

.: Чиптунинг – оптимизиране на качеството на двигателя
.: Монтаж на парктроници, камери за задно виждане, ксенонови фарове и други

 

Контакти:
Адрес: Пловдив, ул. София 25 /кв. Смирненски/
GSM: +359 888 837 587
E-mail: office@flexauto.eu , office.flexauto@gmail.com
Интернет страница: www.flexauto.eu

Карта:

 

#автосервиз #avtoservice #autoservice #диагностика #diagnostika #горивна и запалителна система #gorivna I zapalitelna Sistema #стартери #starteri #генератори #generatori #ходова част и трансмисия #hodova chast i transmisia #ремонт на двигател #remont na dvigatel #газови уредби #gazovi uredbi

Loading

Подобни публикации

Leave a Comment