Bella – Pajak x Lara (Official Video)

Новият Македонски хит на Pajak x Lara – Bella (Official Video)

 

# Namerno – Pajak x Tasko (Official Video)

# Към YouTube канала на Urban Records

 

# Текст / Text

А слатка си кога си нервозна
Во душа гнев и неволја
Се лути, бара утеха
Те уби таа љубомора
Ко Адам сум и не можам да издржам а да не пробам од тие усни Bella
Моја Bella, Bella

Не, не, не, а, не, не, не

Пак инат тера, ле-ле-ле
А не, не, не, а, не, не, не
За тебе пак ја правам се
А ле-ле-ле, пукај у мене, рани ме
На тело траги од тебе
Моја Bella, Bella
Моја Bella си засекогаш

Дали, дали, дали сум јас таа што ти буди очај и страст
Нека чујат сите на глас дека ти си мојот спас
Паѓаат ѕвезди ноќва над нас
Илјада желби, но еден план
Ти да си мој засекогаш

Тоа, тоа, тоа што го правиш намерно
Тоа, тоа, јас по тебе трагам упорно
Тоа, тоа, тоа, пак ме лажеш искрено
Со тоа срце камено

А слатка си кога си нервозна
Во душа гнев и неволја
Се лути, бара утеха
Те уби таа љубомора
Ко Адам сум и не можам да издржам а да не пробам од тие усни Bella
Моја Bella, Bella

Не, не, не, а, не, не, не
Пак инат тера, ле-ле-ле
А не, не, не, а, не, не, не
За тебе пак ја правам се
А ле-ле-ле, пукај у мене, рани ме
На тело траги од тебе
Моја Bella, Bella
Моја Bella си засекогаш

Тоа, тоа, тоа што го правиш намерно
Тоа, тоа, јас по тебе трагам упорно
Тоа, тоа, тоа, пак ме лажеш искрено
Со тоа срце камено

А слатка си кога си нервозна
Во душа гнев и неволја
Се лути, бара утеха
Те уби таа љубомора
Ко Адам сум и не можам да издржам а да не пробам од тие усни Bella
Моја Bella, Bella

Не, не, не, а, не, не, не
Пак инат тера, ле-ле-ле
А не, не, не, а, не, не, не
За тебе пак ја правам се
А ле-ле-ле, пукај у мене, рани ме
На тело траги од тебе

Моја Bella, Bella
Моја Bella си засекогаш

Loading

Related posts

2 Thoughts to “Bella – Pajak x Lara (Official Video)”

  1. Меломан

    Уникална Македонска песен. Браво.

  2. Од Македонија

    Поставете ја новата песна на Pajak x Tasko – Namerno. Ова е врската https://www.youtube.com/watch?v=Jdut1i2Nhfg

Leave a Comment