Бранд за дрехи ,,ORPHIC WEAR’’

Брандът предлага различни видове модни артикули, произведени в България. Целта на ,,ORPHIC WEAR’’ е да помогне на своите клиенти, като им предоставя удобни качествени дрехи. С достигнат по-добро себеизразяване чрез облеклото си. Брандът се стреми да предлага продукти, които да достигнат до клиенти с различен стил. Харесва се както от хора с традиционен вкус за облекло, така и от членове на съвременни субкултури. Като започнем с така добре познатите ни тениски и суичъри. В наличност може да открием потници, рокли, летни и зимни шапки и дори чорапи.

Дрехите се характеризират с високия процент памук, различни размери, достъпни цени, модерни кройки и висококачествени щампи, които ще издържат с години. Поръчката се изпраща в екологична опаковка, като клиентът получава и стикер като подарък.

Собственикът на модната марка е едва на 18 години, занимаващ се с изкуство и използва собствени идеи за дрехите, които предлага. С помощта на технологиите има достъп до собствена платформа в инстаграм, с която напоследък стана популярно разпространението на  различни видове продукти и точно там може да се открият всички налични модни артикули, промоции, фотосесии и клипове, които брандът е публикувал.

 

Вижте повече на инстаграм страницата: https://instagram.com/orphic_wear?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

#дрехи #орфик #wear #orphic

 

 

Loading

Related posts

Leave a Comment