Правила за успех при спортните залози

Важно е да знаете, че независимо от аргументите и статистиката на предишни представяния на отбора/играча, това е спорт и нищо сигурно няма. Може да има 10 поредни победи например, но 11-тия мач е 50/50 вероятност за победа или загуба.

Има няколко правила, които ако следвамте можете да печелите успешно в дългосрочен план.

1 правило

Правилно управляване на банката ви за залози. Определете си месечна банка за залози /например 100, 200, 300 лв. и т.н.т./, която няма да наруши месечният ви бюджет. Играйте от 3% до 5% на залог от месечната си банка.

2 правило

Фокусирайте се върху първенства от една държава или лига или върху отделни играчи ако е тенис например. Така по-лесно ще можете да разучавате играта им и да следите новините за тях. Това ви дава предимство при залаганията в дългосрочен план.

3 правило

Записвайте своите залози за да може да анализирате резултатите от тях и да знаете във всеки момент дали сте на печалба или не. Следете коефициента преди започване на спортното събитие и стойността му в момента когато сте заложили вие. Така може да откриете зависимости в промяната на коефициентите и да ви насочи кога да залагате – непосредствето преди мача или 2-3 дни преди него например, когато са отворили пазарите. Така ще извлечете максимална печалба от залога.

4 правило

Търсене на най-добрите коефициенти за дадено събитие при различните букмейкъри за да можете да печелите от спортни залози в дългосрочен план.

5 правило

Бъдете търпеливи и не променяйте изцяло стратегията си при лоши серии. Щом сте печелили дългосрочно, значи стратегията ви работи. Ако влезнете в лоша серия и генерирате няколко поредни загуби, не се опитвайте да избиете загубите веднага. Спрете за няколко дни и помислете как да оптимизирате стратегията си.

Loading

Related posts

Leave a Comment